E Nabiz Randevu

Wiki Article

Randevu

Artık halk artık sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane randevularını alan vatandaşlar, randevu zamanı ve de hastane tercihinin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve Randevu hekimlere de büyük bir kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan kayıtlar ile hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. fakat dijital Randevu platform kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını aramaları yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Sonrasın da ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin Randevu girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sitesine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS internet adresine giden insanların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet sistemine giriş yapan insanlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page